donderdag 26 juli 2018

52 Weeks to Christmas.52 Weeks to Christmas, week 25.

Goedenmorgen lieve bloggers,

Ná een langdurige caravanvakantie zijn we eindeljik weer thuis. We hebben het heerlijk
gehad en zijn gewoon in Nederland gebleven en in Sneek geweest. Een heerlijke stad om vakantie te vieren, te fietsen, te wandelen en te relaxen.
Natuurlijk een paar keer in Leeuwarden geweest en de expositie van Maurits Escher gezien, wat een prachtige tentoonstelling. Ook daar veel festiviteiten omdat het cultuurstad van Europa is.

En nu weer mijn dagelijkse bezigheden. Geen kaart gemaakt in de vakantie , er was dus wel het een en ander in te halen. Omdat ik zo lang ben weg geweest zet ik mijn kaarten hier maar allemaal onder, dan kom ik vanzelf wel weer bij de goede week.
De kaarten 2 en 4 hieronder heb ik op een workshop bij De Kijkkast gemaakt, de rest zijn inspiraties van Pinterest. Met dit warme weer was de inspiratie ver te zoeken.


4 opmerkingen:

 1. Hoi Gerrie, wat fijn dat jullie zo genoten hebben. Vakantie in eigen land is heerlijk hoor en dan dit jaar ook nog práchtig weer.
  Knap dat je toch nog kerstkaarten hebt weten te maken. Ik vind het een hele mooie serie en zo bij elkaar zien ze er allemaal rustig en tiptop uit. Petje af.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen heb je een heerlijke vakantie gehad, Gerrie. Wij zijn vorig jaar in Leeuwarden geweest. Wat een leuke stad is dat!
  Je serie kerstkaarten zien er stuk voor stuk mooi uit!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat de vakantie geslaagd was, mooie serie kerstkaarten laat je zien,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad.
  Prachtige kaarten!
  groet en fijn weekend,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen